London Calling

Just nu är jag på väg mot London och lite efterlängtad (och välförtjänt?) semester. Återkommer på torsdag igen, men har givetvis fixat lite tidsinställda inlägg så att ni har något att läsa medan jag är borta!

Jag har packat en liten kabinväska med det allra nödvändigaste, och minns de gånger jag åkte till London på shoppingsemester. Jag hade med mig en enorm resväska (helt tom) och handbagage (också helt tom) och hade på hemvägen fyllt dessa till brädden och hade otaliga kilos övervikt med mig hem (plus otaliga kassar från taxfreen…). Jag kan knappt minnas om jag fortfarande har några av dessa klädesplagg jag inhandlade kvar. Vad meningslöst det känns såhär i efterhand!

Jag hade även lite bekymmer när jag skulle växla in pengar. Normalt har jag alltid rest iväg med så mycket pengar jag bara kunde, eftersom jag skulle bränna dem på shopping. Nu växlade jag in för att kunna äta och dricka – och det kändes så lite. Samtidigt som jag känner mig så nöjd över denna förändring.

Så under tiden jag dricker öl och förhoppningsvis njuter av fint väder får ni andra ha det bra här hemma. Hoppas alla ni som ska på Hannah’s gröna skönhetsdag får en riktigt suverän dag med mycket inspiration! Önskar jag hade kunnat vara på plats, men jag hoppas och tror att det blir fler tillfällen!

m4s0n501

5 reaktion på “London Calling

 1. Matilda

  Välkommen hit! Hoppas att du får en trevlig vistelse trots den kalla och muliga våren!
  Vem vet, vi kanske passerar varandra någonstans i vimlet… :)

  Svara
  1. Pernilla

   Ja, riktigt dålig väder alltså! Jag brukar alltid ha tur med vädret när jag är i London, men inte denna gång! Tur att man kan roa sig på andra sätt än att vara utomhus! :)

   Svara
 2. Jenny / Ekomamma i stan

  Ha en skön semester!

  Hade också velat gå på skönhetsdagen, men var tyvärr redan uppbokat på dop och födelsedagsfiranden, men jag hoppas att det kan bli fler tillfällen så kanske både du och jag kan vara med. :-)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>