I lördags planterade jag
1) kryddkrasse i den djupa tallriken,
2) solrosskott i kakformen
Idag såg det ut såhär:
Hos dvärgbasilikan händer det dock inte mycket:
Det är spännande det här med odlingar. Jag undrar: vad använder man solrosskotten till sen när de är klara? Och hur ser man att de är klara?
Förövrigt är första laddningen groddar klara, men i egenskap som dålig bloggare har jag inte fotograferat dem. Dock är utlåtandet följande (bemärk att detta är första gången jag äter hemma-groddat): 1) röd rättika var riktigt stark och pepprig i smaken, sjukt fin lila färg och är en riktig färgklick i sallader, 2) Broccolettin var mildare i smaken, påminde lite om vitkål faktiskt. God! Och fin! Fast nu får ni ju inte se några bilder, så ni får helt enkelt tro på mina groddutlåtanden. Det skall också sägas att det blir en sablans massa groddar när man groddar i 2 våningar.