Home PR & Samarbeten

PR & Samarbeten

POLICY FÖR PR & SAMARBETEN

ekoenkeltOm du är nyfiken på vem jag är, och mina specialområden, ska du direkt kika in på sidan Om Ekoenkelt.

Den prio jag har på Ekoenkelt är sjukt bra innehåll för mina läsare samtidigt om min egen integritet får stå i fokus, oavsett vilket ämne jag skriver om. Betalda samarbeten ska därför vara både relevanta och givande för min målgrupp. Varumärken, produkter och företag som jag arbetar med ska därför vara relevanta för mig som person och min livsstil – och framför allt kopplade till bloggens syfte – allt för att kunna skapa mervärde för läsarna.

Ord och åsikter i varenda blogginlägg är alltid mina egna, och jag säljer ingen redaktionell text.

JAG SAMARBETAR GÄRNA MED
  • Företag och organisationer som arbetar med hållbarhet i stort och smått och som har en tydlig hållbarhetsprofil långt ifrån greenwashing. Kläder, inredning, hudvård, smink, mat, resor, event – ja, bara fantasin sätter gränser!

För samarbeten eller annonsering, maila mig på pernillajohansson_(at)hotmail.com , så kan vi diskutera ett potentiellt samarbete. Ekoenkelt är momsregistrerat och innehar FA-skatt. Jag märker ut alla mina samarbeten och sponsrade inlägg enligt marknadsföringslagen, och jag är medlem i Better Bloggers och har även skrivit under kampanjen #jagsmygerinte då jag inte har några planer på att smygannonsera på min blogg. Jag arbetar med SEO och har lång livslängd på alla mina blogginlägg. Jag har extremt många år på nacken i ekobloggsbranschen och många engagerade läsare. Samarbeten läggs upp på ett sätt så att de blir precis lika bra för mig, för företaget och för mina bloggläsare.

PRESSPROVER

Jag tar även emot pressprover och andra typer av pressutskick. Observera dock att om inget avtal gjorts på förhand kan jag aldrig garantera exponering på Ekoenkelt. Jag tar heller inget ansvar för att skicka tillbaka produkter som skickats ut utan överenskommelse. Pressprover och dylikt kan skickas till:

  • Ekoenkelt, Valborgsmässovägen 13 LGH 1105, 126 37 Hägersten